top of page

Történetünk

Tradíció évtizedek óta...

Van egy étterem Győrben, ami egy “erdő” szívében található. Van egy étterem, ahol a székek kényelme azt sugallja, hogy nem kell sietned. Van egy étterem Győrben, ahol az ételek nem csak a hasadat töltik meg, hanem a szívedet is. Van egy étterem, ahol a városi pörgésben egy falat nyugalmat kapsz. Van egy étterem, ahol nem csak jó enni, de jó lenni is!

Ételeink elkészítésekor nem csak az ízek ínycsiklandozó összhangjára figyelünk oda, hanem ezek esztétikus szervírozásra is. A minőségi alapanyagokban hiszünk és ez a Ligetben nemcsak egy levegőbe eleresztett mondat. A tökéletes recept vendégeink elégedettségével és a nálunk töltött nyugodt és barátságos idővel lesz igazán teljes. Személyzetünk minden nap jó hangulattal tölti meg kis oázisunkat és egy olyan plusz értéket ad vendéglőnknek, ahová jó szívvel térnek vissza a nálunk járt emberek.

A la carte ételeinket és a napi menü kínálatunkat teraszunkon elfogyasztva a természet közelségében is megteheted.

Látogass el hozzánk és kóstold meg kulináris csodáinkat!

A vezetés

Étterem vezetőink barátságos és mindenben segítőkész hozzáállása megalapozza az Erzsébet Liget Étterem mindennapjait. Energikus csapatként nagy odaadással szervezik meg az egyéni rendezvényeket vagy akár a családi összejöveteleket is egyaránt. Az ízek harmóniája velük és szakácsaink szakmai tapasztalatával lesz igazán tökéletes. 

bottom of page